[NEW] Chords Kunci Gitar Nyidam Sari - Didi Kempot Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : C...F Em C

C
Umpomo sliramu sekar melati,
F C
aku kumbang nyidam sari.
C G
Umpomo sliramu margi wong manis,
C
aku sing bakal ngliwati.

(*)
C
Sineksen lintange luku, semono
F chords Nyidam Sari - Didi Kempot lyrics C
janji prasetyaning ati.
C G
Tansah kumanthil ning netro rinoso,
C
karoso rasaning ndriyo.

Musik : F C G C

Reff :
C F
Midero sak jagad royo,
C
kalingono wukir lan samudro.
C G
Ora ilang memanise aduuh,
lirik terjemahan arti indonesia Nyidam Sari - Didi Kempot download mp3 G C
dadi ati selawase

(#)
C
Nalika niro ing wengi atiku.
F C
lamlamen sito po ayu
C G
Nganti mati ora biso lali,
C
lha kae lintange mlaku

Interlude : C...F C G C

Kembali ke (*), Musik, Reff, (#)

Ending : F Em C..C..C

Ini versi chord dasar nyidam sari didi kempot gan, kalau chord gitar Manthous - Nyidam Sari, versinya lebih pelan.